Runka Strängnäs

Par massage stockholm city stockholm

par massage stockholm city stockholm

Medan en av er får en skön rygg- och nackmassage varvar den andra ned i ett avslappnade kurbad. (15 min utrensande kurbadsmassage och 15 min massage per person). Östra Järnvägsgatan 35 (Norra Bantorget), Stockholm. Lyxigt spa på tre ställen i Stockholm. Massage och unika spa-behandlingar i spännande miljö. Känt för sin mysiga inredning! Det finns gott om spa i Stockholm för den som är sugen på massage, ansiktsbehandlingar, Kliv in i en fantastisk tropisk värld, mitt i city. 1/4.

Par massage stockholm city stockholm - thaimassage

Inlagt måndag 26 juni Bli medlem så skänker vi 50kr till SOS-barnbyar. Vi är kända för våra duktiga terapeuter som hjälper dig med olika typer av problem med muskler, hud och fötter och ger dig avslappning och återhämtning från din påfrestande vardag. Vi använder Cookies © Sparadiset Behandlar besvär och smärttillstånd i muskler och leder. Sparadiset Kliv in i en fantastisk tropisk värld, mitt i city. Elemis Exotic Salt Glow

Par massage stockholm city stockholm - lai

Centralbadet har verkat som Stockholms brunnsbad sedan Alltifrån kroppsinpackning till manikyr och pedikyr finns på menyn. Utrensande kurbad med alger Här kan du få resultatinriktad ansiktsbehandling med bla microdermabrasion. Unna dig en lugn stund, unna dig en dag på ett spa i Stockholm. Kanske en chokladbehandling med skrubb och Hotstone? Skulle du bli försenad försöker vi i största möjliga mån ge dig hela din behandling ändå, men är tiden efter din tid bokad har vi tyvärr ingen möjlighet bästa dejtingsidan porr sprutsugen förlänga din behandling då det skulle inverka på nästa gästs behandling. Lyxigt spa på tre ställen i Stockholm. Massage och unika spa-behandlingar i spännande miljö. Känt för sin mysiga inredning! Boka tid för massage i Stockholm direkt online. Öppet alla dagar. Välutbildade massörer för djupgående massage. Kommer ni i par? Vi kan utföra. Ditt privata Spa i Stockholm med hög kvalite! Njut i privat jacuzzi & bastu och bli berörd av härliga behandlingar till bra priser. Hos oss är du speciell.

0 thoughts on “Par massage stockholm city stockholm”

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *